Εμφυτεύματα

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας

Η πλέον σύγχρονη λύση αποκατάστασης ενός η περισσοτέρων δοντιών που έχουν χαθεί για διάφορους λόγους είναι με την τοποθέτηση ενός η περισσοτέρων εμφυτευμάτων.

Το εμφύτευμα υποκαθιστά τη ρίζα ή τις ρίζες των δοντιών που έχουν χαθεί. Το υλικό κατασκευής του είναι το καθαρό τιτάνιο,υλικό απόλυτα βιοσυμβατό,δηλαδή απολύτως αποδεκτό από τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Στην προκειμένη περίπτωση είναι συμβατό με το οστό των γνάθων,στο οποίο ενσωματώνεται. Η διαδικασία περιγράφεται με τον όρο οστεοενσωμάτωση και ολοκληρώνεται από τη μέρα τοποθέτησης του εμφυτεύματος μέσα σε 3 με 4 μήνες,ανάλογα με την περίπτωση. Αυτή η διαδικασία δίνει σταθερότητα στο εμφύτευμα το οποίο κατόπιν είναι έτοιμο να δεχτεί από πάνω ένα δόντι από πορσελάνη. Στην περίπτωση περισσότερων εμφυτευμάτων κατασκευάζουμε γέφυρες,μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες στηριζόμενες σε αυτά.

Το μεγάλο κέρδος από την ανακάλυψή τους έχει να κάνει με την αποφυγή θυσίας γειτονικών και τις περισσότερες φορές υγειών δοντιών για να αποκατασταθεί το δόντι η τα δόντια που χαθήκανε.

Η απόφαση για την τοποθέτησή τους γίνεται μετά από εκτενή μελέτη του περιστατικού από ιατρική και οδοντιατρική άποψη και μπορείτε να μας ρωτήσετε για το πιστοποιητικό γνησιότητας των εμφυτευμάτων που χρησιμοποιούνται στην κλινική μας.

Κύλιση προς τα επάνω