Αισθητική Οδοντιατρική

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας

Λεύκανση

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια δημοφιλής αισθητική οδοντιατρική θεραπεία, η οποία γίνεται με απόλυτη ασφάλεια εφόσον συστήνεται και πραγματοποιείται από τον οδοντίατρο.

Στην κλινική μας και μετά από λεπτομερή εξέταση των δοντιών ,εξατομικεύεται για κάθε ενδιαφερόμενο η μέθοδος λεύκανσης, η οποία μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους π.χ.laser,νάρθηκες για λεύκανση στο σπίτι, λεύκανση στο οδοντιατρείο με λάμπα λεύκανσης, καθώς και συνδυασμό αυτών των μεθόδων. 

Ρωτήστε μας για την μέθοδο λεύκανσης με το τελευταίας τεχνολογίας διοδικό laser BIOLASE.

 

Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος της αισθητικής οδοντιατρικής για τη βελτίωση του χαμόγελου ενός ατόμου.

Σε ένα μόνο ραντεβού και χωρίς σχεδόν καμία παρέμβαση καταστροφής στους οδοντικούς ιστούς, συγκολλούνται λεπτές φλοίδες βιολογικού ρητινώδους υλικού πάνω στα φυσικά μας δόντια, δίνοντας μας τη δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθός τους.

Όψεις Πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης αφορούν σε μια επίσης ελάχιστα επεμβατική μέθοδο της αισθητικής οδοντιατρικής για αισθητικές αποκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων, λόγω της απόλυτα φυσικής εμφάνισης και αντοχής τους.

Λευκά Σφραγίσματα

Η χρήση λευκών σφραγισμάτων θεωρείται επιβεβλημένη στις μέρες μας, όχι μόνο για το αισθητικό όφελος, αλλά κυρίως για το όφελος υγείας.

Στην κλινική μας δε γίνεται ουδέποτε και για κανένα λόγο χρήση του παλαιού υλικού σφραγισμάτων, του γνωστού αμαλγάματος λόγω της περιεκτικότητάς του σε υδράργυρο.

Ο υδράργυρος συμπεριλαμβάνεται στις τοξικότερες ουσίες για τον άνθρωπο. Στην κλινική μας συστήνεται η αντικατάσταση παλαιών σφραγισμάτων από αμάλγαμα με τις νέες βιολογικές ρητίνες, απαλλαγμένες τελείως από επίφοβα συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ουλοπλαστική

Η ουλοπλαστική αφορά σε παρέμβαση, με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο και τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας laser,στο χρώμα και στο σχήμα των ούλων, για αισθητικούς λόγους. Ιδιαίτερα δημοφιλής το τελευταίο διάστημα είναι η αισθητική βελτίωση των έντονα δυσχρωμικών και σκούρων ούλων σε καπνιστές και μελαχρινά άτομα. Η τελευταία διαδικασία πραγματοποιείται στην κλινική μας εντελώς ανώδυνα και σε μια μόνο συνεδρία με τη χρήση του laser.

Ολοκεράμικες Στεφάνες - Στεφάνες Ζιρκονίου

Όταν η αποκατάσταση ενός δοντιού απαιτεί την κατασκευή στεφάνης, προτείνουμε τα νέα αισθητικά και απολύτως βιοσυμβατά ολοκεραμικά υλικά και υλικά ζιρκονίας. Τα ολοκεραμικά υλικά αφορούν σε πορσελάνη υψίστης ποιότητας και τα υλικά ζιρκονίας σε ένα υλικό που χημικά και δομικά προσομοιάζει με το διαμάντι. Στην κλινική μας η παραγγελία τους και κατασκευή τους γίνεται σε πιστοποιημένα για τη χρήση τους οδοντοτεχνικά εργαστήρια. Από αυτά τα υλικά απουσιάζουν οι παλαιοί πυρήνες κραμάτων μετάλλων, υπεύθυνοι για αλλεργικές αντιδράσεις και δυσανεξίες σε μεγάλη κατηγορία ασθενών.

Κύλιση προς τα επάνω